(+46) 070 200 04 44 marie@way2grow.se
Way2Grow

Blogg

Vad är ledarskap och vad kan ledarskapscoaching ge?

Vad är ledarskap och vad kan ledarskapscoaching ge?

Ledarskapscoaching handlar om att man som coach ska kunna möta ledaren där denne är och samtidigt våga utmana invanda tankemönster för att hjälpa att utveckla individen och ledarskapet. Många använder sig idag utav ledarskapscoaching för den egna utvecklingen och även för att ännu bättre kunna möta och leda andra.

läs mer
Vad är ditt ledord för 2021?

Vad är ditt ledord för 2021?

Året är snart slut och För mig innebär det att börja summera året som varit och så även blicka framåt och sätta mål för kommande år. Sedan några år tillbaka så har jag också satt ledord för vad jag vill ska genomsyra året som ett ord och för 2020 så skrev jag….

läs mer
Teamets 7 budord

Teamets 7 budord

Ett bra team kan göra allt. Ett dåligt team kan förstöra allt.
Organisationens resultat står och faller med den rådande kulturen, ledarskapet, de attityder som tillåts och de ansträngningar som görs/inte görs. Det är stor skillnad på resultat i organisationer där man valt att satsar på ledarskapet och utveckling av teamen och de organisationer som inte förstått.

läs mer
Framgångsrikt ledarskap

Framgångsrikt ledarskap

För en tid sedan hade jag möjligheten att ha en dialog med en framgångsrik ledare från Syd Afrika inom eventbranschen på en gemensam aktivitet som vi virtuellt närvarade på. Vi diskuterade om framtidens framgångsrika ledarskap och vad som kommer göra det så lyckat....

läs mer
Share This