(+46) 070 200 04 44 marie@way2grow.se
Way2Grow

Blogg

Vad är ditt ledord för 2021?

Vad är ditt ledord för 2021?

Året är snart slut och För mig innebär det att börja summera året som varit och så även blicka framåt och sätta mål för kommande år. Sedan några år tillbaka så har jag också satt ledord för vad jag vill ska genomsyra året som ett ord och för 2020 så skrev jag….

läs mer
Teamets 7 budord

Teamets 7 budord

Ett bra team kan göra allt. Ett dåligt team kan förstöra allt.
Organisationens resultat står och faller med den rådande kulturen, ledarskapet, de attityder som tillåts och de ansträngningar som görs/inte görs. Det är stor skillnad på resultat i organisationer där man valt att satsar på ledarskapet och utveckling av teamen och de organisationer som inte förstått.

läs mer
Framgångsrikt ledarskap

Framgångsrikt ledarskap

För en tid sedan hade jag möjligheten att ha en dialog med en framgångsrik ledare från Syd Afrika inom eventbranschen på en gemensam aktivitet som vi virtuellt närvarade på. Vi diskuterade om framtidens framgångsrika ledarskap och vad som kommer göra det så lyckat....

läs mer
6 misstag du inte får göra som ledare

6 misstag du inte får göra som ledare

6 misstag du inte får göra som ledare Precis som det är viktigt att veta vad man ska göra så är det viktigt att undvika att göra vissa saker. 1. Oförmåga att organisera: Effektivt ledarskap kräver förmåga att organisera och se vissa detaljer. Det finns få bra ledare...

läs mer
5 tydliga ansvarsområden för dig som VD

5 tydliga ansvarsområden för dig som VD

Dessa 5 områden anser jag vara av storvikt att du som VD har ett stort ansvar omkring.
Som Exekutive coach jobbar jag både individuellt och med ledningsgrupper för att tillsammans få ut det maximala av gruppen som sådan och vara ett externt bollplank som inte behöver ta ställning till interna dolda agendor utan kan vara ett rakt bollplank för bästa utvecklingen.

läs mer
Behöver Ledare utvecklas?

Behöver Ledare utvecklas?

Om du idag är beslutsfattare – och eller jobbar inom HR och vill få ut det bästa för alla i organisationen och inte minst att få en önskad avkastning på investerat belopp och överväger ledarskapscoaching så kanske något av nedanstående stämmer in hos er?

läs mer
Hur kan en Affärscoach hjälpa din verksamhet

Hur kan en Affärscoach hjälpa din verksamhet

Har jobbat med flera organisationer och företagare och själv ägare av ett företag så kan jag säga att många ledare och företagare kan ibland känna sig ensamma i sina beslut och vem man kan anförtro sig till. Du kan vara omgiven av medarbetare och andra företagare likväl som familjen hemma men allt kan man inte och vill kanske inte bolla med alla när det kommer till utmaningar, problem, hinder och möjligheter.

läs mer
Share This