(+46) 070 200 04 44 marie@way2grow.se
Way2Grow

Blogg

11 tips inför kommande förändringsarbete

Viktigt att även involvera de som kanske också initialt är emot förändringen och ha förståelse för att förändring är jobbigt för många så i denna process så behöver Ni lägga mer tid än vad Ni tror på att kommunicera och säkerställa att samtliga berörda förstått och är med på resan.

läs mer

Vem är du som ledare

Vi alla har en historia, en historia där vi har haft både framgångar men också motgångar. Alla har vi erfarenhet av båda. Låt dina motgångar vara en påminnelse om vad du gått igenom, dina lärdomar och erfarenheter men låt inte dessa definiera dig.

läs mer

5 Steg till engagerade team

5 steg till engagerade team:
Många ledare strävar efter att ha ett moget och motiverat team av medarbetare som supportar och stöttar varandra för bästa resultat för teamet och företaget.

läs mer

Är du redo att lyckas?

Är du redo att lyckas?
Om ja, Sluta då att vänta till fredagen, sluta att vänta tills efter jul, sluta vänta på det där perfekta tillfället och sluta och vänta på att någon ska upptäcka dig!
Det handlar inte om att vänta, det handlar om att agera på det du har här och nu.

läs mer

fem tips för att utnyttja din tid

Utnyttjar du din tid på bästa sätt?
Hör många som klagar på att de inte har tillräckligt med tid men som sedan sitter och gör saker som faktisk tinte är kvalitativa i slutändan.
Vad menar hon?

Alla har vi 24 timmar till vårt förfogande så vad är det som gör att vissa hinner och vissa inte hinner?
Mitt svar är enkelt. Du är dålig på att planera din tid så istället för att klaga på vad du inte hinner så börja istället fundera på vad som är viktigt för dig och se till att planera in det så att du faktiskt hinner med och så ser du om du faktiskt också hinner kolla på tv, hinner slö surfa.

läs mer

7 Nycklar till Lycka

Vad du behöver göra: Sluta att tillfredsställa alla Sluta vara rädd för förändring. Förändring är oundvikligt Sluta leva i det förgångna Sluta överanalysera allt Sluta att vara rädd för att du inte är som andra Sluta att sätta dina egna behov sist Sluta tänka att alla...

läs mer
Share This