(+46) 070 200 04 44 marie@way2grow.se
Way2Grow

Blogg

Semester blues? Så kan du som ledare underlätta och se till att ni kommer igång efter semestern

Semester blues? Så kan du som ledare underlätta och se till att ni kommer igång efter semestern

De flesta av er har nog eller kanske fortfarande gör, njutit av semestern med god mat, sköna slappa kläder, mycket skratt och låtit solen , vattnet och vinden beröra dig vid flertalet tillfällen. Låt oss bara vara helt ärliga.
Det är inte direkt svårt att vänja sig vid semesterlunken och oavsett om du gillar eller inte gillar ditt jobb så kan det vara en hög tröskel att komma in i allt igen. Semester blues tröskeln.

läs mer
Strategier som är bra att tänka på om du leder högpresterande

Strategier som är bra att tänka på om du leder högpresterande

Högpresterande är för de allra flesta ledare en välsignelse.
De gör det du ber dem att göra. De gör ofta mer än vad man ber dem om. De arbeta bra självständigt och du känner oftast med dessa att du inte behöver övervakar allt. Att ha högpresterande individer i teamet betyder att du har tiden att fokusera på andra och annat som ingår i ledarskapet.

läs mer

Är du ny som chef , här kommer 7 bra tips på vägen

Ny som chef? Här kommer 7 bra tips till dig.
Du har fått ditt första jobb som chef och vare sig det var en tjänst du sökte på ett företag eller att ditt hårda slit där du jobbar gett dig denna befordran, så Grattis! Ett roligt och utmanande jobb som du absolut kommer att växa mycket på att du nu har tagit.

läs mer
Vad kan en Mastermind grupp göra för dig?   

Vad kan en Mastermind grupp göra för dig?   

En mastermind grupp kan ge dig en skjuts i din och organisationens utveckling.
Vare sig du är ledare och anställd inom en organisation eller och du är företagsägare så är är följande fråga av vikt och kan faktiskt vara helt avgörande för din egen framgång.
Har du en supportgrupp med kloka individer omkring dig som du kan få kunskap och utveckling ifrån?

läs mer

5 bra sätt att visa ditt team att du finns där för dem

Som en klok och omtänksam ledare är jag säker på att du vet att du som ledare har en roll att fylla för att stödja och utveckla ditt team för bästa resultat och samverkan i teamet. Det bästa sättet att stödja ditt team är dock inte alltid självklart. I den här artikeln kommer vi att titta på några bra sätt att se till att dina medarbetare får det stöd de behöver för att utvecklas.

läs mer
Share This