(+46) 070 200 04 44 marie@way2grow.se
Way2Grow

Ledarskapskartläggning

Ledarskapskartläggning

Ett utmärkt verktyg för att få en tydlig bild över styrkor och utvecklingsområden. Vi genomför 360-gradersutvärdering med beprövade frågor och som tillsammans med den egna självskattningen på motsvarande frågor ger en tydlig bild inom flertalet områden. Det ingår även en beteende analys som beskriver motivationsfaktorer samt vad personen gärna undviker och inte har samma energi/naturlig styrka inom. Detta är ett bra underlag som passar bra för ledningsgrupp och individuell coaching.    

Marie har en fantastisk förmåga att lyssna och även höra det som inte sägs i en ett samtal – en ovärderlig förmåga i coachning. Hon ser min potential (som jag inte alltid själv ser). Jag känner mig modigare och stärkt att ta tag i saker som ska leda till mitt mål efter coachning av Marie.
Pia Friberg

Marie är en utmärkt coach, människokännare och lyssnare. Hon ställde tuffa frågor och fick mig verkligen att reflektera. Om jag tidigare stod i ett vägskäl arbetsmässigt så vet jag nu åt vilket håll jag vill gå. Det var lätt att få förtroende för Marie och det kändes som hon var genuint intresserad av att hjälpa mig vidare.
Jennifer

Share This