(+46) 070 200 04 44 marie@way2grow.se
Way2Grow

Affärscoaching

Affärscoaching

Tillsammans identifiera behov och ta fram utvecklingsplan relaterade till organisationens mål, behov och framtida utveckling. – Implementera konkreta strategier.

affarsc

I den framgångsrika affärscoachingen tar vi ett helhetsgrepp både på individnivå samt ett strategiskt tänkande utifrån organisationens mål och strategier.

Vi kommer i olika steg gå igenom
Verksamhet, strategier, utmaningar, värderingar och kulturen inom organisationen
Arbetsrollen, kravprofilen 360 kartläggning och beteendeanalys som underlag för analys, prioområden och målsttning med samarbetet.
Allt för utvecklingen både av inidividen samt organisationen. Då vi tillsammans jobbar över tid så möjliggör vi viktig reflektion som ger insikt, träning och följer kontinuerligt upp arbetet för bästa utfall.

Vi på Palette Software anlitade Marie som föreläsare/workshopansvarig för en eftermiddag hos oss och vårt supportteam, som vi flugit in från olika europeiska länder i samband med en kick-off. Marie var både kunnig, proffsig och lättsam att ha och göra med och vi var supernöjda med resultatet! Förutom en instpirerande eftermiddag tog vi med oss en hel del konkreta förbättringsmöjligheter att jobba vidare med. Marie lyckades få stort engagemang bland vår personal som deltog. Jag kan ge Marie och Way2Grow våra allra bästa rekommendationer.

Tola Wallin - Manager Palett Software AB

Marie är väldigt professionell. En grymt bra coach som ser utvecklingsmöjligheter där vi inte tittade. Kul med så bra resultat. Rekommenderar verkligen företagare att kontakta way2grow.
Företaget SynasMera