(+46) 070 200 04 44 marie@way2grow.se
Way2Grow

Beteendeanalys Team

Beteendeanalys-Team

Med detta starka verktyg får ni ett bra underlag och en förståelse för både det egna beteenden likväl för att se styrkor i teamet. Dialog kommer också att föras på fallgropar och vad teamet behöver vara uppmärksam på. Efter denna kartläggning har vi ett bra underlag att jobba vidare med inom teamet för att ta eget samt gruppansvar som gemensamt har fokus på önskat resultat och vad gruppen har för mätetal. Bra underlag för vidare gruppcoaching.
Bra underlag inför kommande team coaching.

Marie har coachat mig vid ett flertal tillfällen, Marie har även föreläst och faciliterat konferenser vi har haft för vårt team. Jag personligen och teamet på PBAB har haft stor utveckling och glädje av Way2Grow och Marie Wetterstrands kompetens som coach. Vi har varit nöjda och fått insikt i hur gruppen kan fungera på bästa sätt genom genomförda beteendeanalyser. Som företagsledare har jag sett stor vinning av att prata med en extern part och strukturera upp tankemönster, bolla frågor och utvecklas i min roll. Jag kan verkligen rekommendera Marie som ledarcoach

Carina Hedrum - Byrå Chef

Vi på Palette Software anlitade Marie som föreläsare/workshopansvarig för en eftermiddag hos oss och vårt supportteam, som vi flugit in från olika europeiska länder i samband med en kick-off. Marie var både kunnig, proffsig och lättsam att ha och göra med och vi var supernöjda med resultatet! Förutom en instpirerande eftermiddag tog vi med oss en hel del konkreta förbättringsmöjligheter att jobba vidare med. Marie lyckades få stort engagemang bland vår personal som deltog. Jag kan ge Marie och Way2Grow våra allra bästa rekommendationer.
Tola Wallin - Manager Palette Software AB