(+46) 070 200 04 44 marie@way2grow.se
Way2Grow

Om

Här får ledare och företag hjälp att nå sin fulla potential

Investering i ledarskapet via exempelvis coaching och mentorprogram rustar organisationen och ledarna att kunna maximera sina resultat.

Känner du att du har fastnat i din egna personliga utveckling och i ditt ledarskap eller att ert företaget inte når upp till sin fulla potential, där medarbetare och kollegor inte är engagerade, vilket medför att utvecklingen och de goda resultaten uteblir? Kan du känna att du inte riktigt räcker till och att du ibland tvivlar på dig själv och din förmåga?

Tveka inte att kontakta migWay2Grow.

Vision

 

Det började med en tanke om att vilja hjälpa, stötta och förbättra. Så småningom utvecklades denna tanke till att en stark vilja att göra
något alldeles speciellt – att hjälpa organisationer och individer att utvecklas och nå sin fulla potential! Att lära ut verktygen för att själv kunna lära och lära ut.

Marie ägare till Way2Grow

Bakgrund

 

Vägen till att starta Way2Grow Sverige AB har tagit tid och jag har arbetat i flera olika företagskulturer och branscher innan jag landade i detta. Med 20 års erfarenhet av ledarskap i olika företag både internationella stora organisationen men också mindre nationella bolag. Som chef och ledare har jag byggt upp både kontor och företag som utvecklats till framgångsrika aktörer på marknaden. Har även varit i organisationer där vi varslat stora delar av personalstyrkan. Jag har på det viset därför stor kunskap för organisationsförändringar både inom uppbyggnad av verksamhet samt förändring av befintlig verksamhet.

Jag och mitt företag Way2Grow stöttar individer, ledare samt organisationer att utvecklas för att nå nya nivåer och finna ett hållbart klimat i alla led inom organisationen. Jag gör detta med coachning, mentorskap samt modul program inom ledarskapsutveckling där du kan investera i specifik modul för dig eller samtliga ledare alternativt gå samtliga moduler som ger en gedigen ledarskapsutbildning.

Formella meriter

 

Erfaren ledare med beslutsvana från både svenska och utländska företag. Som chef och ledare har jag byggt upp både kontor och företag som utvecklats till framgångsrika aktörer på marknaden. Mina ledstjärnor under hela min yrkeskarriär som ledare och kommunikatör har alltid varit långsiktiga relationer, högkvalitativ service och goda affärer. Har även vana från företag då vi har behövt varsla hälften av personalstyrkan. Utbildningsmässigt så har jag olika ledarskapsutbildningar i bagaget bland annat från Mgruppen samt IHM Business school samt studier på högskola. Jag är internationellt certifierad coach enligt ICF på ACC-nivå samt mentor. Samarbetar med flera organisationer bland annat Mentor Academies.

Samarbeten

Samarbetar med flera organisationer bland annat Mentor Academies. Jag har goda kontakter med andra skickliga företagare så beroende på behov och önskemål så kan ett större utvecklingsprogram skräddarsys för att passa just dig eller er organisation.

Studier Logga
Mentor Academies Logo
Marie har en fantastisk förmåga att lyssna och även höra det som inte sägs i en ett samtal – en ovärderlig förmåga i coachning. Hon ser min potential (som jag inte alltid själv ser). Jag känner mig modigare och stärkt att ta tag i saker som ska leda till mitt mål efter coachning av Marie.
Pia Friberg

Marie är en utmärkt coach, människokännare och lyssnare. Hon ställde tuffa frågor och fick mig verkligen att reflektera. Om jag tidigare stod i ett vägskäl arbetsmässigt så vet jag nu åt vilket håll jag vill gå. Det var lätt att få förtroende för Marie och det kändes som hon var genuint intresserad av att hjälpa mig vidare.
Jennifer

Det jag uppskattar mest med Marie är hennes förmåga att lyssna och ställa frågor som får en att se saker och ting ur andra perspektiv. Det är lätt att fastna i ett sätt att tänka eller se situationer, och då krävs det att man får verktygen för att gå utanför sin komfortzon och börjar tänka i nya banor. Dessutom är det väldigt bra att ha en \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\”piska\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\” när det gäller att genomföra det man själv sagt att man ska genomföra! Jag kan varmt rekommendera Marie.
Tina Thelenius

Marie är en trygg och lugn person som är perfekt som coach och inspiratör. Hon förtydligar dina behov som du själv inte alltid ser.
Ursula