(+46) 070 200 04 44 marie@way2grow.se

Ledarskapscoaching som ger resultat

Utveckla din ledarkompetens med individuell coaching

Med ledarskapscoaching följer du en redan upptrampad väg till framgång – så slipper du prova dig fram med trial and error. Då kan du få exceptionell utväxling på din egen insats av tid och energi. Med vår hjälp lyfter ditt ledarskap snabbt till en ny nivå.

Hur vår coaching hjälper dig att utvecklas som ledare

Med en ledarskapscoach ökar utsikterna att nå ditt önskade resultat markant. Din utveckling blir fokuserad och målstyrd. Du utmanas steg för steg för att växa i din roll. En skicklig coach synliggör just dina utmaningar så att framgångsrik utveckling kan ske. Du vinner tid och organisationen sparar pengar genom utvecklat ledarskap. Win-win – eller hur?

Vi förstår de unika utmaningar som ledare står inför idag. Vår ledarskapscoaching skräddarsys utifrån just dina förutsättningar. Allt för att öka dina resultat och framgångar som ledare.

Med ledarskapscoaching lyfter ditt ledarskap snabbt  till en ny nivå.

Exempel på vad du kan få hjälp med i vår coaching

Hur du effektivt hanterar konflikter.

Hur du ökar teamets produktivitet och engagemang.

Hur du utvecklar din kommunikation.

Utveckla den egna förmågan för strategisk planering/delegering och struktur.

Skapa en tydlig vision och strategi för din organisation.

Med vår hjälp får du ”turbo” på din utveckling!

Marie har varit mitt bollplank och coach under sex månader vilket lett mig till värdefulla insikter om mig själv och om min väg framåt. Resultatet av vårt samarbete är en stor arsenal av verktyg som jag fortsatt har nytta av.

Hans Wrangenberg,
Sales Manager Walki AB

Marie är oerhört skicklig och kunnig på sitt område som coach och change maker och får verkligen saker att ske genom sin stora förmåga att lyssna in, fördjupa möjliggöra förverkligande. Samtalen vi har haft återkommande under dessa månader har varit till stor inspiration för mig och lyft mig själv till nya höjder jag själv inte trodde var möjliga.

Tessan Åkerblom,
Rektor

Marie coached me to open my eyes and start to questioned my choise and my Why. In the end of my coaching I took some serious decisions which led me further in my career. Again, Thank you Marie

Eevis Männikkö –
Active Brands AS – Head of design, Kari Traa

Din coach: Marie Wetterstrand 

Marie har själv haft ledande positioner i drygt 20 år och suttit i ledningsgrupper.

Jobbat i flera olika branscher. Är professionellt certifierad coach på PCC Nivå. Har coachat över 500 ledare inom olika branscher.

Detta kan ledarskapscoaching leda till:

  

  • Utveckla effektivt ledarskap och beslutsfattande.
  • Förbättra din kommunikationsförmåga.
  • Hantera konflikter och skapa harmoniska arbetsmiljöer.
  • Öka teamets produktivitet och engagemang.
  • Utveckla den egna förmågan för strategisk planering/delegering och struktur.
marie portr 2023
Jag har haft privilegiet att under ett och ett halvt år fått coachning via Way2Grow, betald via min arbetsgivare. Mitt och Maries samarbete började i samband med att det på mitt arbete skedde en stor organisationsförändring. Maries stöd under denna tid har varit ovärderligt. Med hennes coachning har jag kunnat få distans till uppkomna situationer, nya perspektiv och verktyg för att kunna prioritera och fatta korrekta (för mig) beslut. Hon har genom sin coachning stöttat mig i stressade situationer och med olika verktyg och arbetssätt fått mig att inse min egen roll i den stressade och belastande arbetsmiljö jag haft. Det har i sin tur lett till att jag kunnat påverka min arbetssituation och skapat nya förhållningssätt.

Resultatet av vårt samarbete har bland annat varit att jag upplever mig själv som mycket tryggare i min chefsroll idag. Coachningen via Way2Grow har varit en enormt viktig del i min utveckling som chef och ledare.

Hanna Karlsson,
Enhetschef,
Vallentuna Kommun

Marie har varit ett stort stöd i min karriärutveckling på min befintliga arbetsplats. Hon har gett konkreta tips där det behövdes och anpassat sitt stöd när vi diskuterat målsättningar samt visioner. Marie blandade erkända teorier med egna erfarenhet på ett sätt som var anpassat till mina behov och alltid med ett stort engagemang.

Mikael Hedman,
Projektledare, Karolinska Universitetssjukhuset

Emelie Rennerfelt,
Dåvarande Kanslichef UD

Ledare behöver – precis som elitidrottare – träna kontinuerligt

Kunskapen är inget som bara kommer av sig självt utan den behöver utvecklas och underhållas. En klok ledare är smart nog att förstå att ha ett kunnigt bollplank som kan skapa både perspektiv och ge bra verktyg för att på bästa sätt kunna utvecklas och utveckla. Håller du med?

Då är ledarskapscoaching klockrent för dig. 

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi snart

10 + 2 =