(+46) 070 200 04 44 marie@way2grow.se
Way2Grow

Mastermindgrupper

Mastermindgrupper

Vi erbjuder mindre chefsforum och specialist grupper att träffas 1 gång i månaden/8 ggr / år (virtuellt/platsbundet) där vi faciliterar och driver dialog inom ämnen som ledarskap, konflikthantering, vad som skapar engagemang och att leda på distans som exempel. Varje möte tar 1-2 timmar utifrån överenskommen tid. Vi står för verktyg, föreläsningar, metoder och kunskap inom detta och styrkan att göra detta organiserat i grupp är att fånga upp best practise och se/höra andra perspektiv.

Marie har en fantastisk förmåga att lyssna och även höra det som inte sägs i en ett samtal – en ovärderlig förmåga i coachning. Hon ser min potential (som jag inte alltid själv ser). Jag känner mig modigare och stärkt att ta tag i saker som ska leda till mitt mål efter coachning av Marie.
Pia Friberg

Marie är en utmärkt coach, människokännare och lyssnare. Hon ställde tuffa frågor och fick mig verkligen att reflektera. Om jag tidigare stod i ett vägskäl arbetsmässigt så vet jag nu åt vilket håll jag vill gå. Det var lätt att få förtroende för Marie och det kändes som hon var genuint intresserad av att hjälpa mig vidare.
Jennifer