(+46) 070 200 04 44 marie@way2grow.se
Way2Grow

Mentorskap

Mentor

Få en raketskjuts i karriären med hjälp av en meriterad mentor

 

Oavsett om du är ny i din ledarroll eller har flera års erfarenhet finns det ibland tillfällen då det behövs en vägledande hand eller någon att reflektera och bolla med. Vårt mentorsamarbete bygger på en öppen och konfidentiell relation. Jag, Marie Wetterstrand, med mina drygt 20 års ledarerfarenhet inom både nationella och internationella företag med vana av både ledningsgruppsarbete samt styrelseuppdrag. Förutom erfarenheten jag har av stora organisationer har jag även jobbat både med den privata sektorn, samt även med kommun och landsting. Jag erbjuder både stöttning, coachning och min egna kunskap, för att du ska lyckas. Alla ledare oavsett nivå har nytta av detta mentorprogram.

När gav du dig själv eller dina chefer möjligheten att personligen utvecklas inom sitt ledarskap senast?

En Mentor hjälper dig i din utveckling

 

Hela syftet med ett mentorskap är att ge dig som adept en skjuts på vägen. Detta oavsett hur du har det idag. Det behöver inte alltid finnas en direkt problemställning, däremot finns ofta en känsla eller något man kan ta på som gör att du reflekterat över framtiden där det finns frågetecken, du vill kanske avancera, förbereda dig för tyngre affärsroller eller helt enkelt utveckla ditt ledarskap.

Rådgivning och diskussion

 

Vad det ofta handlar om är helt enkelt att man behöver någon att diskutera med, där frågorna kan röra alla möjliga områden men där jag fungerar som ett neutralt bollplank, en frågeställare, rådgivare, idégivare men också en diskussionspartner.

Hur ser mentorsupplägget ut

 

Denna tjänst är en abonnemangstjänst vilket innebär att du väljer mellan intervall på åtta (8), alternativt tolv (12) månaders kontinuerlig rådgivning, coaching, lärande och samarbete.  Mentorsamtalen sker 1 gånger/månad via personligt möte i stockholmsregionen alternativt via telefon eller Skype.
Varje samtal är mellan 1-2 timmar långa.

Priser

 

8 månader 4350 SEK/månad alt 34 00 SEK om Ni väljer att betala hela beloppet direkt

12 månader 3850 SEK/månad alt 45 800 SEK om Ni väljer att betala hela beloppet direkt

Priset exkluderar eventuella rese- och boendekostnader utanför Stockholm.

Boka Mentorskap

 

Vid intresse av denna tjänst kontakta mig, genom en intresseanmälan så bokar vi ett möte. Under mötet pratar vi igenom upplägget och kommer fram till vad som passar dig bäst.

Marie har en fantastisk förmåga att lyssna och även höra det som inte sägs i en ett samtal – en ovärderlig förmåga i coachning. Hon ser min potential (som jag inte alltid själv ser). Jag känner mig modigare och stärkt att ta tag i saker som ska leda till mitt mål efter coachning av Marie.

Pia Friberg

Marie är en utmärkt coach, människokännare och lyssnare. Hon ställde tuffa frågor och fick mig verkligen att reflektera. Om jag tidigare stod i ett vägskäl arbetsmässigt så vet jag nu åt vilket håll jag vill gå. Det var lätt att få förtroende för Marie och det kändes som hon var genuint intresserad av att hjälpa mig vidare.
Jennifer

Share This