(+46) 070 200 04 44 marie@way2grow.se
Way2Grow

CV - Hjälpen

Få hjälp av ett proffs som med drygt 20 år som ledare har läst mängder av CV:n

Var det länge sedan du uppdaterade ditt CV, kommer du inte vidare till intervju eller känns ditt CV inte så uppdaterat och aktuellt som du skulle vilja att det var?

Jag hjälper dig att ta fram ett modernt personligt CV som är framtaget för just dig. Jag använder inga färdiga mallar utan jobbar utifrån ditt befintliga CV för att inte tappa bort din personlighet men hjälper till att förstärka dina positiva egenskaper som kan vara attraktiva för arbetsgivare.

Tillsammans kommer vi att skriva, diskutera, strukturera ditt CV för att öka dina chanser att gå vidare till intervju. Du kommer vara delaktig under hela processen. Jag påbörjar aldrig ett arbete om jag inte tror att det kan leda till förbättringar av ditt CV.

CV Hjälpen: Jag, Marie Wetterstrand har haft ledande befattningar i drygt 20 år och har läst mängder av CV:n genom åren och hjälpt många att få ett mer attraktivt CV vilket ökar chansen för dig att få det där jobbet du verkligen vill ha. Jag är även internationellt Certifierad Coach samt mentor.

Kostnad: 3 497 SEK inkl moms.

I priset ingår genomgång och tips på vad som kan få dig att sticka ut från mängden.
Jag tar fram dina styrkor som du kan ha nytta av i din ansökan samt som bonus 60 minuters coachning som är inkluderat i priset. 

Välkommen med din beställning

Det jag uppskattar mest med Marie är hennes förmåga att lyssna och ställa frågor som får en att se saker och ting ur andra perspektiv. Det är lätt att fastna i ett sätt att tänka eller se situationer, och då krävs det att man får verktygen för att gå utanför sin komfortzon och börjar tänka i nya banor. Dessutom är det väldigt bra att ha en \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\”piska\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\” när det gäller att genomföra det man själv sagt att man ska genomföra! Jag kan varmt rekommendera Marie.
Tina Thelenius

Marie är en trygg och lugn person som är perfekt som coach och inspiratör. Hon förtydligar dina behov som du själv inte alltid ser.
Ursula

Share This