(+46) 070 200 04 44 marie@way2grow.se
Way2Grow

CV-hjälpen

Få hjälp av ett proffs som med drygt 20 år som ledare har läst mängder av CV:n

Vi hjälper dig att ta fram ett modernt personligt CV som är framtaget för just dig. Vi använder inga färdiga mallar utan jobbar utifrån ditt befintliga CV för att inte tappa bort din personlighet men vi hjälper till att förstärka dina positiva egenskaper som kan vara attraktiva för arbetsgivare. Tillsammans kommer vi att skriva, diskutera, strukturera ditt CV för att öka dina chanser att gå vidare till intervju. Du kommer vara delaktig under hela processen. Vi påbörjar aldrig ett arbete om vi inte tror att det kan leda till förbättringar av ditt CV.

Var det länge sedan du uppdaterade ditt CV, kommer du inte vidare till intervju eller känns ditt CV inte så uppdaterat och aktuellt som du skulle vilja att det var?

Jag hjälper dig att ta fram ett modernt personligt CV som är framtaget för just dig. Jag använder inga färdiga mallar utan jobbar utifrån ditt befintliga CV för att inte tappa bort din personlighet men hjälper till att förstärka dina positiva egenskaper som kan vara attraktiva för arbetsgivare.

Tillsammans kommer vi att skriva, diskutera, strukturera ditt CV för att öka dina chanser att gå vidare till intervju. Du kommer vara delaktig under hela processen. Jag påbörjar aldrig ett arbete om jag inte tror att det kan leda till förbättringar av ditt CV.

CV Hjälpen: Jag, Marie Wetterstrand har haft ledande befattningar i drygt 20 år och har läst mängder av CV:n genom åren och hjälpt många att få ett mer attraktivt CV vilket ökar chansen för dig att få det där jobbet du verkligen vill ha. Jag är även internationellt Certifierad Coach samt mentor.

Kostnad: 3 497 SEK inkl moms.

I priset ingår genomgång och tips på vad som kan få dig att sticka ut från mängden.
Jag tar fram dina styrkor som du kan ha nytta av i din ansökan samt som bonus 60 minuters coachning som är inkluderat i priset.

Välkommen med din beställning

Marie har varit ett stort stöd i min karriärutveckling och tillsammans med det även min personliga utveckling. Hon har gett konkreta tips där det behövdes och anpassat sitt stöd när vi diskuterat målsättningar samt visioner. Marie blandade erkända teorier med egna erfarenhet på ett sätt som var anpassat till mina behov och alltid med ett stort engagemang. Jag ger Marie mina allra varmaste rekommendationer när det gäller uppdrag i formen av att coacha i karriärutveckling, ledarskapsutveckling och personlig utveckling.

Mikael H

Jag har dubbla examen och en stor erfarenhetsbank från arbete under studietiden men hade stora problem att få till mitt CV och personliga brev. Tog Hjälp av Marie Wetterstrand och det ångrar jag inte en minut. Visst jag fick verkligen ransaka mig själv och jobba utifrån devisen ”kill your darlings” och efter mycket manglande så har jag nu ett lysande Cv och ett kompletterande Personligt brev och kan redan se resultaten att jag mycket mer nu blir kallad på intervjuer för tjänster som jag tidigare inte fick intervju möjligheter ifrån.
Milad O