(+46) 070 200 04 44 marie@way2grow.se
Way2Grow

Erbjudande

desutom Hur du tar ditt företag till nästa nivå – Vårt program “HOMERUN” är Svaret!

Företagare behöver – precis som elitidrottare – träna kontinuerligt.
Kunskapen är inget som bara kommer av sig självt utan den behöver utvecklas och underhållas. En klok företagare är smart nog att förstå att ta hjälp och få verktyg för att på bästa sätt kunna bygga sitt företag. Håller du med, då är Program HOMERUN klockrent för dig som vill utveckla ditt företag från där du är idag. För dig som behöver se nya vägar och vill utveckla, du som vill få nya kunskaper och för dig som vill bygga ett vinstgivande företag. 

Oavsett vad ditt nuläge är kommer programmet möjliggöra för dig att ta dig till nästa nivå.

HOMERUN programmet bidrar till ökad förmåga att skapa önskat resultat. Genom att på ett strukturerat sätt gå igenom viktiga pusselbitar för dig och ditt företag för att lyckas. Vi ger verktyg, metoder och kunskap för att du ska kunna fortsätta bygga ditt företag till den framgång du önskar få med företaget. För att det verkligen ska bli utveckling behövs konkreta aktiviteter och en handlingsplan vilket är en självklar del i programmet.

Som deltagare i HOMERUN så Ingår du i  en exklusiv skara som får ett strukturerat träningsprogram fullproppat med kunskap och verktyg som ger nycklar för framgång i ert företagande. Programmet är 3-5 månader långt (beroende på tempot vi kommer överens om) vilket ger tid och möjlighet för att verkligen göra skillnad.

Några resultat av HOMERUN programmet:
Möjliggör för dig att Skapa bra struktur och planering som fungerar över tid.
Du har en handlingsplan som ger resultat.
Du går från att vara i tanken till att agera.
Du utvecklar ditt sälj och din marknadsföring
Du vet värdet och kan ta rätt betalt för dina tjänster/produkter
Du vet hur du ska paketera dina tjänster/ produkter som ger resultat.

Grupp: (6-10 deltagare)
Under 4-6 månader med start runt Maj-Juni. Vi träffas i grupp 1-2 gång/månad (virtuellt) samt har kontinuerlig avstämning mellan dessa tillfällen. Vi utgår från Way2Grow´s beprövade HOMERUN-upplägg. Ni får dessutom en individuell coachning av Marie Wetterstrand ( Certifierad coach via ICF – PCC Nivå) och då är fokus på dig och ditt företag inom det område du vill prata om. Önskas fler tillfällen individuellt så utgår ett rabatterat pris för dessa tillfällen.

Totalt pris: 12 000 SEK
Delbetalning:
Kan diskuteras upp till 2-3 ggr, lägger dock på en administrativ kostnad
Individuell extra coachning
1200 SEK / gång
Ordinarie pris individuell coachning
2500 SEK / gång.   

Ny grupp startar Månadsskiftet Augusti/September 2021. Early Bird pris: Anmäler du dig till kommande grupp start innan den 1 Juli 2021 så betalar du endast 6000 SEK exkl moms. Det inkluderar också en individuell coaching under programmets gång.

Individuellt program:
Samma upplägg som ovan och då är allt strålkastarljus på dig och ditt företag. Då blir samtliga träffar som individuella coaching tillfällen och 100% fokus på dig. 

Totalt pris: 17 500 SEK
Delbetalning:
Kan diskuteras upp till 2-3 ggr, lägger dock på en administrativ kostnad

Samtliga priser ovan är exkl moms

Varför programmet heter HOMERUN? I Baseball så kan slagmannen göra en homerun vilket betyder att denne rundar alla baser ( hela spelplanen) och vinner stora fördelar och möjliggör för vinst i matchen.

Referenser:

Marie har coachat mig vid ett flertal tillfällen, Marie har även föreläst och faciliterat konferenser vi har haft för vårt team. Jag personligen och teamet på PBAB har haft stor utveckling och glädje av Way2Grow och Marie Wetterstrands kompetens som coach. Vi har varit nöjda och fått insikt i hur gruppen kan fungera på bästa sätt genom genomförda beteendeanalyser. Som företagsledare har jag sett stor vinning av att prata med en extern part och strukturera upp tankemönster, bolla frågor och utvecklas i min roll. Jag kan verkligen rekommendera Marie som ledarcoach och företagarcoach.”
Carina Hedrum Byråchef PBAB Redovisning och Revision AB
(Gått stora delar av detta program)

Jag har haft förmånen att vara med på workshopen “3 nycklar till framgång i ditt företag” och jag är mycket nöjd. Marie visade mig vägen att nå mina mål samtidigt som hon är mycket lyhörd för mina behov. Jag kan varmt rekommendera Marie och Way2Grow och jag är säker på att jag denna höst kommer att nå mina mål i mitt företagande. (Går dessutom hela programmet nu våren 2021)
Petra Blomberg Grafisk formgivare
Milky Lane Design (Varit med på delar som ingår i detta program)

Marie hjälpte mig att ta steget och våga tro på mina egna värderingar. Rakt på sak, konkret och taktfullt. Dessutom är hon ett utmärkt stöd till företagare. Kan starkt rekommendera Marie som coach och mentor.
M. Fröberg Business Coach / Principal Mngmnt Consultant
(Gått delar av programmet)

Kontakta oss omgående då det är begränsat antal platser tillgängliga.

070-2000444
marie@way2grow.se


 

 

Företagare behöver precis som elitidrottare träna och utvecklas regelbundet

BULLSEYE företagarprogrammet som låter dig ta företaget till nästa nivå

Erbjudande Föreläsning/workshop

Share This