(+46) 070 200 04 44 marie@way2grow.se
Way2Grow

Erbjudande

Just nu har vi extra bra erbjudande på företagsprogrammet HOMERUN.
Vill du läsa mer om detta gå till:

https://way2grow.se/foretagarprogrammet-homerun/

Varför programmet heter HOMERUN? I Baseball så kan slagmannen göra en homerun vilket betyder att denne rundar alla baser ( hela spelplanen) och vinner stora fördelar och möjliggör för vinst i matchen.

Referenser:
Marie har coachat mig vid ett flertal tillfällen, Marie har även föreläst och faciliterat konferenser vi har haft för vårt team. Jag personligen och teamet på PBAB har haft stor utveckling och glädje av Way2Grow och Marie Wetterstrands kompetens som coach. Vi har varit nöjda och fått insikt i hur gruppen kan fungera på bästa sätt genom genomförda beteendeanalyser. Som företagsledare har jag sett stor vinning av att prata med en extern part och strukturera upp tankemönster, bolla frågor och utvecklas i min roll. Jag kan verkligen rekommendera Marie som ledarcoach och företagarcoach.”
Carina Hedrum Byråchef PBAB Redovisning och Revision AB
(Gått stora delar av detta program)

Jag har haft förmånen att vara med på workshopen ”3 nycklar till framgång i ditt företag” och jag är mycket nöjd. Marie visade mig vägen att nå mina mål samtidigt som hon är mycket lyhörd för mina behov. Jag kan varmt rekommendera Marie och Way2Grow och jag är säker på att jag denna höst kommer att nå mina mål i mitt företagande. (Går dessutom hela programmet nu våren 2021)
Petra Blomberg Grafisk formgivare
Milky Lane Design (Varit med på delar som ingår i detta program)

Marie hjälpte mig att ta steget och våga tro på mina egna värderingar. Rakt på sak, konkret och taktfullt. Dessutom är hon ett utmärkt stöd till företagare. Kan starkt rekommendera Marie som coach och mentor.
M. Fröberg Business Coach / Principal Mngmnt Consultant
(Gått delar av programmet)

Kontakta oss omgående då det är begränsat antal platser tillgängliga.

070-2000444
marie@way2grow.se


 

 

Företagare behöver precis som elitidrottare träna och utvecklas regelbundet

BULLSEYE företagarprogrammet som låter dig ta företaget till nästa nivå

Erbjudande Föreläsning/workshop