(+46) 070 200 04 44 marie@way2grow.se
Way2Grow

Workshops/Seminarier

Workshops/seminarier

Har haft flertalet omtyckta och uppskattade workshops och föreläsningar inom olika områden. För att nämna några, beteenden – Rätt fokus i arbetsgrupp, 3 nycklar för framgång inom företaget, paketering, coachande förhållningssätt – Ledare och vad som gör ett bra ledarskap. Det kan vara kortare föreläsningar/seminarier på 30 min till hel och halvdagars workshop. Passar enskilda arbetsgrupper till hela organisationer beroende på upplägg och ämne.

Marie har en fantastisk förmåga att lyssna och även höra det som inte sägs i en ett samtal – en ovärderlig förmåga i coachning. Hon ser min potential (som jag inte alltid själv ser). Jag känner mig modigare och stärkt att ta tag i saker som ska leda till mitt mål efter coachning av Marie.
Pia Friberg

Marie är en utmärkt coach, människokännare och lyssnare. Hon ställde tuffa frågor och fick mig verkligen att reflektera. Om jag tidigare stod i ett vägskäl arbetsmässigt så vet jag nu åt vilket håll jag vill gå. Det var lätt att få förtroende för Marie och det kändes som hon var genuint intresserad av att hjälpa mig vidare.
Jennifer