(+46) 070 200 04 44 marie@way2grow.se
Way2Grow

Privatcoaching

Individuell utveckling och Självledarskap med en av Sverige främsta coacher och mentala tränare

Här lägger vi fokus på var du befinner dig idag och vilket ditt önskade läge är. Med väl beprövade metoder sätter vi fokus på målet. Tillsammans arbetar vi fram vad som behöver göras för att du ska komma dit du vill. Vi kommer att mäta resultatet av vårt samarbete för att maximera utfallet. Vi bygger på att uppmuntra/utmana för att sätta igång en förändringsprocess för din utveckling och ge dig verktyg som du har nytta av resten av livet om du så önskar.  Du får stöd att anta eventuella utmaningar för att uppnå önskat resultat.

Coaching för personlig utveckling till dig som privatperson. Även som privatperson kan man ibland behöva hjälp med sin personliga utveckling för att uppnå önskade mål i livet. Mål som kan beröra både karriären och privatlivet.

Jag Marie Wetterstrand hjälper, inspirerar och utmanar dig att utvecklas för att just du ska uppnå dina mål och de resultat du vill se i ditt liv.

Starta din personliga utvecklingsresa här

 

Vi jobbar med nuläget och tar reda på var du befinner dig idag och vilket ditt önskade läge är. Tillsammans arbetar vi fram vad som behöver göras för att du ska komma dit du vill.

Känner du att det är dags att utmana det som håller dig ifrån dina mål?

Är du beredd att utmana dina inre sanningar?

Då har du kommit rätt. Jag hjälper dig att ta fram din nya 2.0 version av dig själv.

Pris för privat coaching

 

Tar in privat coachingsuppdrag i mån av tid och plats. Kontakta oss för dialog om upplägg och priser. 

Denna coachning passar drivna personer som ÄR REDO att göra den förändring som krävs och är villig att utmana sig själva för att utvecklas och nå dit de tidigare bara drömt om.

Kan andra så kan du!

Vi tar endast in några få privatpersoner i mån av tid för privatcoachning så vänta inte med att kontakta oss.

A year from now you will wish you have started today!

Det jag uppskattar mest med Marie är hennes förmåga att lyssna och ställa frågor som får en att se saker och ting ur andra perspektiv. Det är lätt att fastna i ett sätt att tänka eller se situationer, och då krävs det att man får verktygen för att gå utanför sin komfortzon och börjar tänka i nya banor. Dessutom är det väldigt bra att ha en \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\”piska\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\” när det gäller att genomföra det man själv sagt att man ska genomföra! Jag kan varmt rekommendera Marie.

Tina Thelenius

Marie är en trygg och lugn person som är perfekt som coach och inspiratör. Hon förtydligar dina behov som du själv inte alltid ser.
Ursula

Share This