(+46) 070 200 04 44 marie@way2grow.se
Way2Grow

Privatcoaching

Individuell utveckling och Självledarskap med en av Sverige främsta coacher och mentala tränare

Här lägger vi fokus på var du befinner dig idag och vilket ditt önskade läge är. Med väl beprövade metoder sätter vi fokus på målet. Tillsammans arbetar vi fram vad som behöver göras för att du ska komma dit du vill. Vi kommer att mäta resultatet av vårt samarbete för att maximera utfallet. Vi bygger på att uppmuntra/utmana för att sätta igång en förändringsprocess för din utveckling och ge dig verktyg som du har nytta av resten av livet om du så önskar.  Du får stöd att anta eventuella utmaningar för att uppnå önskat resultat.

Coaching för personlig utveckling till dig som privatperson. Även som privatperson kan man ibland behöva hjälp med sin personliga utveckling för att uppnå önskade mål i livet. Mål som kan beröra både karriären och privatlivet.

Jag Marie Wetterstrand hjälper, inspirerar och utmanar dig att utvecklas för att just du ska uppnå dina mål och de resultat du vill se i ditt liv.

Starta din personliga utvecklingsresa här

 

Vi jobbar med nuläget och tar reda på var du befinner dig idag och vilket ditt önskade läge är. Tillsammans arbetar vi fram vad som behöver göras för att du ska komma dit du vill.

Känner du att det är dags att utmana det som håller dig ifrån dina mål?

Är du beredd att utmana dina inre sanningar?

Då har du kommit rätt. Jag hjälper dig att ta fram din nya 2.0 version av dig själv.

Personlig resa

Pris för privat coaching

 

Tar in privat coachingsuppdrag i mån av tid och plats. Kontakta oss för dialog om upplägg och priser. 

Denna coachning passar drivna personer som ÄR REDO att göra den förändring som krävs och är villig att utmana sig själva för att utvecklas och nå dit de tidigare bara drömt om.

Kan andra så kan du!

Vi tar endast in några få privatpersoner i mån av tid för privatcoachning så vänta inte med att kontakta oss.

A year from now you will wish you have started today!


Jag kan varmt rekommendera Marie till den som söker en coach som vågar utmana en och som får en att undersöka helt olika perspektiv än vad man rutinmässigt brukar göra. För mig var Marie både en sparring partner och en coach. Jag kom till Marie då jag var i processen av att ta steget från ett välrenommerat arbete till att arbeta med min passion. Jag hade redan påbörjat övergången men hade några praktikaliteter som behövdes kartläggas och tas hand om. Marie var väldigt duktig på att
pin-pointa exakt vilka utmaningar och åtgärder som låg framför mig och vi la upp en bra handfast plan med en realistisk men sporrande tidsram. Hon uppmärksammade mig på saker som jag gärna ville åsidosätta och trivialisera men som var väldigt viktiga i helhetsbilden. Samtidigt som Marie kan vara tuff och utmana en så är hon en oerhört varm och empatisk person. Under vår resas gång så upplevde jag att Marie var lyhörd och anpassade sig till min dagsform. Hennes vägledning och coaching har varit en ovärderlig hjälp och jag kan varmt rekommendera henne

Yasmine Seifi - Skådespelare

Marie hjälpte mig att ta steget och våga tro på mina egna värderingar. Rakt på sak, konkret och taktfullt. Dessutom är hon ett utmärkt stöd och verkligen utmanar dig för din egen utveckling. Kan starkt rekommendera Marie som coach och mentor.
Marianne Fröberg