(+46) 070 200 04 44 marie@way2grow.se
Way2Grow

Beteendeanalys

Beteendeanalys

Ett utmärkt verktyg för att få ett bra underlag och en förståelse för sina egna beteenden både normalt och under press samt vilka utvecklingsområden som finns individuellt.
Efter denna kartläggning kan vi föra dialog om motivationsfaktorer och vad individen medvetet eller omedvetet undviker eller inte har samma energi/naturlig styrka inom. Bra underlag som passar bra för individuell coaching.    

Marie har en fantastisk förmåga att lyssna och även höra det som inte sägs i en ett samtal – en ovärderlig förmåga i coachning. Hon ser min potential (som jag inte alltid själv ser). Jag känner mig modigare och stärkt att ta tag i saker som ska leda till mitt mål efter coachning av Marie.
Pia Friberg

Marie är en utmärkt coach, människokännare och lyssnare. Hon ställde tuffa frågor och fick mig verkligen att reflektera. Om jag tidigare stod i ett vägskäl arbetsmässigt så vet jag nu åt vilket håll jag vill gå. Det var lätt att få förtroende för Marie och det kändes som hon var genuint intresserad av att hjälpa mig vidare.
Jennifer

Share This