(+46) 070 200 04 44 marie@way2grow.se
Way2Grow

Outplacement

Outplacement

Vi erbjuder organisationer som vid förändringar inom organisationen vill ge support till nyckelpersoner att finna annan sysselsättning om tjänst inte kommer att finnas kvar.
I tjänsten ingår coachning, vägledning och socialamedia profilering på Linkedin Det ingår även CV-hjälp samt hjälp med planering till annat yrke eller utbildning. Tjänsten avslutas med att nyckelpersonerna har en individuell utarbetad handlingsplan för sina utveckling framåt.

Marie har en fantastisk förmåga att lyssna och även höra det som inte sägs i en ett samtal – en ovärderlig förmåga i coachning. Hon ser min potential (som jag inte alltid själv ser). Jag känner mig modigare och stärkt att ta tag i saker som ska leda till mitt mål efter coachning av Marie.
Pia Friberg

Marie är en utmärkt coach, människokännare och lyssnare. Hon ställde tuffa frågor och fick mig verkligen att reflektera. Om jag tidigare stod i ett vägskäl arbetsmässigt så vet jag nu åt vilket håll jag vill gå. Det var lätt att få förtroende för Marie och det kändes som hon var genuint intresserad av att hjälpa mig vidare.
Jennifer