(+46) 070 200 04 44 marie@way2grow.se
Way2Grow

Team-coaching

Team coaching

Vi identifierar möjliga utvecklingsområden, formulerar mål med dessa och gör uppföljningsbara åtgärder. Vi arbetar gemensamt med gruppen och skapar engagemang för att alla ska se och ta sitt ansvar för att vara en bra arbetskollega. Coachingssamtalen sker 1 gång/månad och genomförs i grupp ungefär 1,5-2 timmar / coaching tillfälle.
Vi har väl beprövade metoder som sätter vi fokus på målet och vi mäter kontinuerligt framsteg i grupputvecklingen. Vi använder bla metodik från Susan Wheelans beprövade forskning och metoder utifrån grupputveckling.

Vi på Palette Software anlitade Marie som föreläsare/workshopansvarig för en eftermiddag hos oss och vårt supportteam, som vi flugit in från olika europeiska länder i samband med en kick-off. Marie var både kunnig, proffsig och lättsam att ha och göra med och vi var supernöjda med resultatet! Förutom en instpirerande eftermiddag tog vi med oss en hel del konkreta förbättringsmöjligheter att jobba vidare med. Marie lyckades få stort engagemang bland vår personal som deltog. Jag kan ge Marie och Way2Grow våra allra bästa rekommendationer.

Tola Wallin - Manager Palette Software AB

Marie är en utmärkt coach, människokännare och lyssnare. Hon ställde tuffa frågor och fick mig verkligen att reflektera. Om jag tidigare stod i ett vägskäl arbetsmässigt så vet jag nu åt vilket håll jag vill gå. Det var lätt att få förtroende för Marie och det kändes som hon var genuint intresserad av att hjälpa mig vidare.
Avdelningschef Handelbanken