(+46) 070 200 04 44 marie@way2grow.se
Way2Grow

Ledarskapsdagar

Ledarskapsdagar

Vi genomför Ledarskapsdagar både som halvdagar samt heldagar för att inspirera och utveckla inom ledarskapet. Vi har färdiga koncept som vi skräddarsyr utifrån era behov och vår kunskap utifrån vad som ger bäst utfall.

Våra ledarskaps dagar kan innehålla inspirerande seminarier för igenkänning på någon timme till heldags workshop med nya insikter och verktyg för fortsatt internt arbete.

Marie har vid 2 tillfällen föreläst och faciliterat konferenser vi har haft för vårt team. Jag personligen och teamet på PBAB har haft stor utveckling och glädje av Way2Grow och Marie Wetterstrands kompetens som coach. Vi har varit nöjda och fått insikt i hur gruppen kan fungera på bästa sätt genom genomförda beteendeanalyser. Som företagsledare har jag sett stor vinning av att prata med en extern part och strukturera upp tankemönster, bolla frågor och utvecklas i min roll. Jag kan verkligen rekommendera Marie som ledarcoach

Carina Hedrum – PBAB Redovisning & Revision

Vi på Palette Software anlitade Marie som föreläsare/workshopansvarig för en eftermiddag hos oss och vårt supportteam, som vi flugit in från olika europeiska länder i samband med en kick-off. Marie var både kunnig, proffsig och lättsam att ha och göra med och vi var supernöjda med resultatet! Förutom en instpirerande eftermiddag tog vi med oss en hel del konkreta förbättringsmöjligheter att jobba vidare med. Marie lyckades få stort engagemang bland vår personal som deltog. Jag kan ge Marie och Way2Grow våra allra bästa rekommendationer.
Tola Wallin - Manager Palette Software AB