(+46) 070 200 04 44 marie@way2grow.se
Way2Grow

Ledarskapsdagar

Ledarskapsdagar

Vi genomför Ledarskapsdagar både som halvdagar samt heldagar för att inspirera och utveckla inom ledarskapet. Vi har färdiga koncept som vi skräddarsyr utifrån era behov och vår kunskap utifrån vad som ger bäst utfall.

Våra ledarskaps dagar kan innehålla inspirerande seminarier för igenkänning på någon timme till heldags workshop med nya insikter och verktyg för fortsatt internt arbete.

Marie har en fantastisk förmåga att lyssna och även höra det som inte sägs i en ett samtal – en ovärderlig förmåga i coachning. Hon ser min potential (som jag inte alltid själv ser). Jag känner mig modigare och stärkt att ta tag i saker som ska leda till mitt mål efter coachning av Marie.
Pia Friberg

Marie är en utmärkt coach, människokännare och lyssnare. Hon ställde tuffa frågor och fick mig verkligen att reflektera. Om jag tidigare stod i ett vägskäl arbetsmässigt så vet jag nu åt vilket håll jag vill gå. Det var lätt att få förtroende för Marie och det kändes som hon var genuint intresserad av att hjälpa mig vidare.
Jennifer

Share This