(+46) 070 200 04 44 marie@way2grow.se

Jag precis som Ni har haft mina motgångar samt framgångar. Jag har känt mig otillräcklig och ibland ensam. Har haft känslan av att jag inte är bättre än min senaste prestation och har inte alltid fått det stöd hemifrån som jag så väl behövde under min uppväxt. Men låter jag det definiera vem jag är idag? Ja under lång tid gjorde jag det och det hela kulminerade med att jag var 38 år och låg på en brits på ett sjukhus uppkopplad till en EKG maskin i tron om att jag hade en hjärtinfarkt. Jag hann tänka är det värt det, ska det sluta så här?

Idag flera år senare så har jag ändrat mycket av mitt liv eller nja i alla fall mitt sätt och tänka och jag är inte längre min senaste prestation. Jag är inte längre det osäkra barnet som bara ville ha kärlek. Jag är idag så mycket, mycket mer. Jag är kvinnan och människan som fått förmånen att utvecklas i mina ledande befattningar som har fått kämpa för att visa på ett gott ledarskap i vissa miljöer där gott ledarskap var en bristvara, jag har haft chefer som lyft fram mig som junior chef som gjort att jag har växt själv och andra chefer som tittat snett på mig för att jag tagit plats och sagt ifrån när jag upplevt att andra har behandlats fel.

Mitt i karriären med mer än 20 år som chef i bagaget sadlade jag om från välbetalda och väl renommerade chefsjobb till att starta eget vilket hos många väckte en del frågor och där vissa var tveksamma om jag skulle lyckas medan vissa hejjade på för allt vad tygeln höll. I dag hjälper jag företag och organisationer att hitta ett hållbart ledarskap. Jag brinner för att hjälpa att utveckla organisationer och deras ledarskap. Jag brinner för att hjälpa ledarna att hitta sin egen motivation och sin drivkraft och jag brinner för att hjälpa organisationerna att skapa, förstå och leva efter sina värderingar för att maximera sina resultat både ekonomiskt. Där de har nöjda och självgående medarbetare och kunderna är trogna och rekommenderar företaget. Jobbar idag mycket med att hjälpa till att skapa och tydliggöra företagets värderingar för att sedan kunna kommunicera ut det internt och externt.  Hjälpa att skapa en kultur som ger utrymme för både individen och gruppens utveckling. Ger verktyg att använda när jag inte längre är på plats för fortsatt växande för både företagen och ledarna.

Idag definierar jag mig inte efter vad jag inte var eller blev utan idag definierar jag mig efter den jag faktiskt är. Med törnar kommer lärdom och med framgång kommer ödmjukhet. Låt inte det som varit definiera dig, låt inte det som håller dig tillbaka få göra det, längre! Du och ingen annan kan bestämma över ditt liv. Låt inte ditt liv definiera dig utan se till att du definierar ditt liv istället. För att utvecklas behöver man lära sig att sätta på sig och se med perspektiv glasögonen och att förstå att mitt svar inte alltid är det rätta.  Ha modet att våga utmana sina inre sanningar och styrkan att våga inse att jag gjorde fel och börja om. Se till att vara den bästa versionen av dig själv vare sig du är VD, företagsledare, chef, medarbetare, hustru, far eller dotter. Du bestämmer vem du vill vara! Så vem vill du vara?

Jag har haft några fantastiska chefer, mentorer, lärare, vänner och coacher. Var inte rädd för att be om hjälp av både professionella och vänner för jag lovar dig att utvecklingen går då så mycket snabbare och tänk på att få ut så mycket av livet som möjligt. Håll inte dig själv tillbaka. Vad kan du själv göra för att kunna åka på den där resan du alltid velat åka på, vad behöver du göra för att kunna ta nästa steg i karriärsstegen, vad är viktigast för dig just nu i livet och vart har du dina drömmar och visioner? Sätt igång, berätta hur definierar du dig nu och hur vill du definiera dig om 1 år?

Livet är ett ständigt lärande så se till att lära.

Avslutar med några textrader från Michael Jacksons låt ”Man in the mirror”

I’m starting with the man in the mirror, I’m asking him to change his ways, And no message could have been any clearer If you wanna make the world a better place Take a look at yourself, and then make a change

Marie Wetterstrand – Brinner för att utveckla individen, ledaren och organisationen som vill utmana och utveckla sig själv för att maximera sitt resultat. Detta görs genom coachning, mentorskap och ledarskapsutveckling.
affärscoachstockholm / Ledarskapsutveckling / mentor / Mentaltränare

Share This