(+46) 070 200 04 44 marie@way2grow.se
  1. Sluta att klaga och uppskatta vad du faktiskt har
  2. Sluta att komma med ursäkter, det ända som händer är att allt är som vanligt och du drar till dig människor som livnär sig på dig och tar all din energi.
  3. Ha modet att lära känna dig själv, investera i egen tid. Reflektera.
  4. Våga avsluta relationer som bara tar och inte ger.
  5. Ta reda på vilka värderingar som är viktiga för dig för först då när du är medveten kan du börja jobba för att leva dem.
  6. Vet du inte vart du är på väg så är det svårt att ha styrfart. Sätt mål både kortsiktiga och långsiktiga. Då är det lättare att gå tillbaka, följa upp och färden framåt kommer vara mycket rakare och snabbare.
  7. Våga göra misstag, våga chansa fast du inte alltid vet hur det kommer gå. Kom ihåg att du ångrar de saker du inte gjorde och skulle det inte fungera första gången så testar du igen. Resultat kommer av att inte ge upp.
  8. Omge dig med människor som inspirerar, utmanar och har egna drivkrafter.
  9. Be om hjälp när det behövs. Glöm att ensam är stark.

Jag Brinner för att utveckla individen, ledaren och organisationen som vill utmana och utveckla sig själv för att maximera sina resultat. Detta görs genom coachning, mentorskap och via ledarskapsutveckling inom olika moduler. Kontakta mig gärna – och eller lämna en kommentar till denna artikel om den hjälpte dig.
Marie Wetterstrand / Way2Grow- Din Utvecklingspartner

Share This