(+46) 070 200 04 44 marie@way2grow.se

Dessa frågor kan du ställa dig själv för att få en bättre kännedom om vad du faktiskt vill. Det är först när du själv vet vad du vill och vad som är viktigt för dig som du kan börja utvecklas i den riktning du vill gå.

Vem vill jag vara?
Vad vill jag göra?
Vart vill jag vara? (sammanhang)
Vilka personer vill jag ha i min omgivning? (vilka behöver du)
Varför vill jag detta?
Hur vill jag känna mig?
Vilka är mina hinder?
Vad behöver jag göra för att komma dit?
Vad behöver jag för stöd/hjälp?

Frågorna är ämnade för dig att tänka utanför boxen och inte nöja dig med vad andra vill eller förväntar sig utav dig utan vad du faktiskt vill.

Efter att du besvarat dessa frågor så har du en handlingsplan och med handlingsplanen är det att börja förverkliga.  Återkom kontinuerligt till frågorna för att se om du är på rätt spår eller behöver modifiera.  Jag rekommenderar starkt att du har en support i någon som vet om dina svar och som kan stötta dig, pushar och utmanar dig ifall du börjar vackla i din målsättning

När du gör denna övning så ha gärna tid på dig, var i en miljö som inspirerar och tillåt dig själv att tänka fritt.

Jag Brinner för att utveckla individen, ledaren och organisationen som vill utmana och utvecklas för att maximera sina resultat. Detta görs genom coachning, mentorskap och via ledarskapsutveckling via olika moduler/program.

Följ mig gärna också i mina sociala medier
Facebook: https://www.facebook.com/way2grow.se/
Linkedin: https://www.linkedin.com/in/marie-wetterstrand-change-maker-ledarskapsutveckling-b0555a14/
Twitter: https://twitter.com/way2grow_se
Instagram: Marie Wetterstrand

MVH / Marie Wetterstrand / Way2Grow- Din Utvecklingspartner

Share This