(+46) 070 200 04 44 marie@way2grow.se

Ditt öde är inte skrivet av någon annan. Du är den enda som kan staka ut vägen för ditt liv och din resa i livet.  Din framtid och dina mål kan endast tas om hand och uppfyllas av dig själv.

Tro inte på att bara för att du inte födde med guldsked i munnen så kan du inte uppfylla dina drömmar och mål. Tro inte att du har fått ett öde och att du inte kan göra något åt ditt öde. Gör dig inte till ett offer för gamla övertygelser eller att någon annan säger till dig att du inte kan uppnå ditt mål.
Nöjd dig aldrig med vad som sägs vara förutbestämt och våga släppa dina drömmar fria, våga sätta mål för att uppnå dina drömmar. Det är upp till dig att sätta dig i förarsätet för ditt eget liv och det du vill och kan uppnå!

Var noga med vem du delar dina drömmar och visioner med för alla är inte med dig och fyller dig med energi när du delar din dröm. Vissa kanske tom säger att det kommer du aldrig klara.

Som coach så hjälper jag dig att frigöra dina inre bromsar som inte lyssnar på dig och motiverar dig att vara stark i din egen resa så att inte andra kan påverka om de säger till dig att detta kommer aldrig gå. Jag har verktygen för att hjälpa dig på din resa mot dina mål och drömmar.
Kontakta mig på: way2grow.se

”Ödet är den som delar ut korten, men du är den som spelar dina kort.”
-William Shakespeare-

Marie Wetterstrand – Brinner för att utveckla individen, chefen och ledaren som vill utmana och utveckla sig själv för att hitta sin fulla potential. Detta görs genom coachning, Mentorskap och ledarskapsutveckling. Läs mer på way2grow.se eller kontakt mig här på Linkedin. way2grow – Din utvecklingspartner

Lämna gärna en kommentar.

Share This