(+46) 070 200 04 44 marie@way2grow.se

Hur ofta lämnar du ett fotspår?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Har i olika sammanhang själv deltagit i och som åhörare lyssnat på diskussioner om att vissa ”bara” är ute efter ”likes” eller min egen iakttagelse på exempelvis Facebook att kattbilderna/kedjebreven typ: lämna ett hjärta hos mig om du vill ha kvar mig som vän. Att de får många interaktioner i form av kommentarer och Likes.

Som företagare vill jag bara förtydliga att jag jagar inte bekräftelse om att bli sedd utan det jag är ute efter är synlighet. Att i algoritmernas värld också få ett utrymme bland alla hjärtan/kattbilder/ etc.

Jag är jätteglad att många av er gillar det jag skriver och interagerar med mig, men mitt värde och kompetens mäts inte i ”likes” vilket min synlighet gör och synlighet för en företagare är A och O

Vi, vars företag är beroende av dessa plattformar som hjälper oss att nå ut med våra tjänster och produkter är beroende av att Ni lämnar fotavtryck, av en anledning – ju fler som uppmärksammar inlägget, desto fler får möjlighet att se det! Simple as that!

Så till alla företagare Ni känner där ute så skulle den lilla handlingen att lämna ett like/en kommentar eller att Ni delar betyda oerhört mycket.  Din insats skulle gör stor skillnad för de hårt arbetande företagare som lägger ner mycket tid på att försöka ta fram intressant innehåll i sina kanaler för både inspirera och att på så sätt sprida sitt namn.

Har du läst hela vägen hit? Varför inte lämna en kommentar?

Till den som är missunnsam som läser detta och inte vill, så är det helt ok JANTE finns det ändå gott av så dessa kommer inte vara ensamma men så är inte heller det andra gänget som gärna gläds åt och vill att det ska gå bra för sina vänner. Jag önskar alla oavsett en fortsatt fantastisk dag.

Det finns plats för oss alla men det blir oftast roligare och trevligare med omtanke och förståelse och glädje och företagare behövs.

Share This