(+46) 070 200 04 44 marie@way2grow.se

9 frågor som hjälper dig att utvecklas

Detta gäller dig som privat person , som ledaren eller företagsägaren, har du koll på dessa frågor så hjälper det dig mycket för din vidare utveckling.

Frågorna är:

1.Vad är mina styrkor?

2.Vad vill jag – Vad är mina långsiktiga samt kortsiktiga mål?

3.Vilka värderingar har jag?

4.Vad motiveras jag av?

5.Vad håller mig tillbaka (vad är jag rädd för)?

6.Vad gillar jag med mitt jobb?

7.Vad ogillar jag med mitt jobb?

8.Vad säger min inre kritiker?

9.Vad gör jag för att ge mig själv omtanke/kärlek samt hur ofta ger jag mig själv detta?

Du behöver spendera tid på att lära känna dig själv för att själv kunna bestämma vart din skuta ska gå. Att förstå dina styrkor och fokusera på dem ger dig kraft att nå nya höjder och var inte rädd för att utmana dig själv att ta nästa steg även om det känns läskigt för det är där och då du utvecklas och växer. Sluta att klaga på det du inte har eller ej kan få just nu och börja lägg ner tiden på att lära känna dig själv och dina drivkrafter. Hur mycket är du villig att investera i dig själv och din egna utveckling? Detta kan vara början att du iallafall vet svaren på dessa frågor.

Tveka inte att lämna en kommentar eller ta en kontakt om du vill bolla något.

Jag Brinner för att utveckla individen, ledaren och organisationen som vill utmana och utveckla sig själv för att maximera sina resultat. Detta görs genom coachning, mentorskap och via #ledarskapsutveckling i olika moduler. Läs mer på mina sociala media kanaler på Linkedin : Marie Wetterstrand eller Facebook way2grow. #way2grow #DinUtvecklingspartner

Marie Wetterstrand

Share This