(+46) 070 200 04 44 marie@way2grow.se
Way2Grow

Föreläsningar

Boka in föreläsningar som gör skillnad

En av Sverige främsta inom utvecklande ledarskap och förändringsledning. Hjälper och inspirerar er att maximera era resultat.

Föreläsningarna kan vara både öppna och företagsanpassade och där målsättningen är att ni ska få med er verktyg som kan ge bestående positiva resultat på ert företag.

Marie Wetterstrand har lång ledarerfarenhet från både nationella och internationella företag och har förutom ledarskapet jobbat mycket inom förändringsledning, utveckling samt kundnöjdhet och kundnytta. Föreläsningarna är både inspirerande och lärande och hon delar med sig av sin erfarenhet kring ledarskap, team och medarbetarskap samt att skapa engagemang.

Vill ni ta företaget till nästa nivå, inspireras på kickoff/frukostmöten eller utvecklas inom ledarskapet så skicka en förfrågan så skräddarsyr vi föreläsningen utifrån önskemål.

Välkommen med din förfrågan

2 + 13 =

Marie är en utmärkt coach, människokännare och lyssnare. Hon ställde tuffa frågor och fick mig verkligen att reflektera. Om jag tidigare stod i ett vägskäl arbetsmässigt så vet jag nu åt vilket håll jag vill gå. Det var lätt att få förtroende för Marie och det kändes som hon var genuint intresserad av att hjälpa mig vidare.
Jennifer

Det jag uppskattar mest med Marie är hennes förmåga att lyssna och ställa frågor som får en att se saker och ting ur andra perspektiv. Det är lätt att fastna i ett sätt att tänka eller se situationer, och då krävs det att man får verktygen för att gå utanför sin komfortzon och börjar tänka i nya banor. Dessutom är det väldigt bra att ha en \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\”piska\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\” när det gäller att genomföra det man själv sagt att man ska genomföra! Jag kan varmt rekommendera Marie.

Tina Thelenius