(+46) 070 200 04 44 marie@way2grow.se
Way2Grow

Ta ditt företag till nästa nivå!

Hur du tar ditt företag till nästa nivå – Vårt program “HOMERUN” är svaret!

Företagare behöver – precis som elitidrottare – träna kontinuerligt.

Kunskapen är inget som bara kommer av sig självt utan den behöver utvecklas och underhållas. En klok företagare är smart nog att förstå att ta hjälp och få verktyg för att på bästa sätt kunna bygga sitt företag. Håller du med? Då är Program HOMERUN klockrent för dig som vill utveckla ditt företag från där du är idag. För dig som behöver se nya vägar och vill utveckla, du som vill få nya kunskaper och för dig som vill bygga ett vinstgivande företag.

Oavsett vad ditt nuläge är kommer programmet möjliggöra för dig att ta dig till nästa nivå.

HOMERUN-programmet bidrar till ökad förmåga att skapa önskat resultat genom att på ett strukturerat sätt gå igenom de pusselbitar som är viktiga för att du ska lyckas med ditt företag. Du får verktyg, metoder och kunskap för att du ska kunna fortsätta bygga din verksamhet med framgång. För att det verkligen ska bli utveckling behövs konkreta aktiviteter och en handlingsplan vilket är en självklar del i programmet.

Som deltagare i HOMERUN ingår du i en exklusiv skara som får ett strukturerat träningsprogram fullproppat med kunskap och verktyg som ger nycklar till framgång i ert företagande. Programmet är 3-5 månader långt (beroende på tempot vi kommer överens om) vilket ger tid och möjlighet för att verkligen göra skillnad.

Några resultat av HOMERUN programmet:

  • Möjliggör för dig att Skapa bra struktur och planering som fungerar över tid.

  • Du har en handlingsplan som ger resultat.

  • Du går från att vara i tanken till att agera.

  • Du utvecklar ditt sälj och din marknadsföring.

  • Du vet värdet och kan ta rätt betalt för dina tjänster/produkter.

  • Du vet hur du ska paketera dina tjänster/produkter som ger resultat.

påpårupp: (5-8 deltagare)

Under 4-5 månader. Vi träffas i grupp 2 gång/månad (virtuellt) samt har avstämning mellan dessa tillfällen. Vi utgår från Way2Grow´s beprövade HOMERUN-upplägg. Ni får dessutom en individuell coachning av Marie Wetterstrand ( Certifierad coach via ICF – på PCC Nivå) och då är fokus på dig och ditt företag inom det område du vill prata om. Önskas fler tillfällen individuellt så utgår ett rabatterat pris för dessa tillfällen.

Totalt pris: 12 000 SEK

Delbetalning: Kan diskuteras upp till 2-3 ggr, lägger dock på en administrativ kostnad
Individuell extra coachning
1200 SEK / gång
Ordinarie pris individuell coachning
2500 SEK / gång.   

Ny grupp startar Januari/februari 2022. 
Just nu erbjudande om du anmäler dig innan 28 januari kostar programmet endast 7200 exkl moms. Det inkluderar också en individuell coachingsession under programmets gång.
Endast 2 platser kvar till denna start.

Individuellt program:

Samma upplägg som ovan och då är allt strålkastarljus på dig och ditt företag. Då blir samtliga träffar som individuella coachingtillfällen och 100% fokus är på dig. 

Totalt pris: 15 900 SEK
Delbetalning:
Kan diskuteras upp till 2-3 ggr, lägger dock på en administrativ kostnad

Samtliga priser ovan är exkl moms

Varför programmet heter HOMERUN? I Baseball så kan slagmannen göra en homerun vilket betyder att denne rundar alla baser ( hela spelplanen) och vinner stora fördelar och möjliggör för vinst i matchen.

Referenser

Marie har coachat mig vid ett flertal tillfällen, Marie har även föreläst och faciliterat konferenser vi har haft för vårt team. Jag personligen och teamet på PBAB har haft stor utveckling och glädje av Way2Grow och Marie Wetterstrands kompetens som coach. Vi har varit nöjda och fått insikt i hur gruppen kan fungera på bästa sätt genom genomförda beteendeanalyser. Som företagsledare har jag sett stor vinning av att prata med en extern part och strukturera upp tankemönster, bolla frågor och utvecklas i min roll. Jag kan verkligen rekommendera Marie som ledarcoach och företagarcoach.”

Carina Hedrum Byråchef PBAB Redovisning och Revision AB
(Gått stora delar av detta program)

Jag har både deltagit i workshopen”Tre nycklar till framgång” och “Homerun” under Marie Wetterstrands och Way2Grow´s ledning. För mig har det varit otroligt nyttigt att lära mig sätta upp både långsiktiga och kortsiktiga mål för mitt företagande. Det har hjälpt mig att komma dit jag vill. Marie lotsar oss deltagare både professionellt, engagerat och inkännande genom programmet. Jag kan varmt rekommendera Marie Wetterstrand och Way2Grow!

Petra Blomberg, VD Milky Lane Design AB

HOMERUN företags programmet är en guldgruva för varje entreprenör gammal som ung, erfaren som gammal räv. Jag har varit frilanser in nästan 50 år, ändå gjorde att jag efter genomgången homerun programmet kände mig mera hemma i mina kläder som entreprenör än någonsin förr.

Företagare – Augustin Schauermann

Kontakta oss omgående då det är begränsat antal platser tillgängliga

Share This