(+46) 070 200 04 44 marie@way2grow.se
Way2Grow

Första hjälpen konsult – och eller Interimchef

Behöver din organisation hjälp nu?

Behöver Ni hjälp idag då situationen börjat bli eller kanske rent utav blivit ohållbar så finns möjligheten att nyttja mina, Marie Wetterstrands ledarkompetens för kortare Interims eller konsult uppdrag.

Anlita en välmeriterad ledare för kortare
konsult -och eller Interims uppdrag

Jag, Marie Wetterstrand har gedigen kunskap inom chef – och ledarskap med mina 20 års erfarenhet från ledande befattningar både inom internationella samt nationella företag. Jag är Internationellt certifierad coach via ICF samt mentor till både företagsledare och chefer. De 2 senaste åren har jag coachat drivna ledare och chefer både inom kommunal samt privat verksamhet.
Förutom ledarskapet så är den röda tråden förändringsledning, uppstart och uppbyggnad av organisationer samt stor erfarenhet i arbetet med fokus på kundnöjdhet och kundnytta.

Ett företag behöver ibland en förändringsledare/konsult som kan ha helikopterperspektiv och få en överblick över situationen – var befinner vi oss, hur ska det se ut framöver och vad vill vi lära av situationen?

Här kan hjälpen ni behöver finnas. Kontakta mig för fortsatt dialog om upplägg för uppdraget.

Marie har en fantastisk förmåga att lyssna och även höra det som inte sägs i en ett samtal – en ovärderlig förmåga i coachning. Hon ser min potential (som jag inte alltid själv ser). Jag känner mig modigare och stärkt att ta tag i saker som ska leda till mitt mål efter coachning av Marie.

Pia Friberg

Marie är en trygg och lugn person som är perfekt som coach och inspiratör. Hon förtydligar dina behov som du själv inte alltid ser.
Ursula