Företaget

Vi hjälper ledare, chefer och företag att nå sin fulla potential

Känner du att du har fastnat i din egna pesonliga utveckling och i ditt ledarskap eller att ert företaget inte når upp till sin fulla potential, där medarbetare och kollegor inte är engagerade, vilket medför att utvecklingen och de goda resultaten uteblir? Kan du känna att du inte riktigt räcker till och att du ibland tvivlar på dig själv och din förmåga?

Tveka inte att kontakta migWay2Grow.

Vision

Det började med en tanke om att vilja hjälpa, stötta och förbättra.
Så småningom utvecklades denna tanke till att en stark vilja att göra
något alldeles speciellt – att hjälpa organisationer och individer att utvecklas och nå sin fulla potential! Att lära ut verktygen för att själv kunna lära och lära ut.

Bakgrund

Vägen till att starta Way2Grow Sverige AB har tagit tid och jag har arbetat i flera olika företagskulturer och branscher innan jag landade i detta. Med 20 års erfarenhet av ledarskap i olika företag både internationella stora organisationen men också mindre nationella bolag. Som chef och ledare har jag byggt upp både kontor och företag som utvecklats till framgångsrika aktörer på marknaden. Har även varit i organisationer där vi varslat stora delar av personalstyrkan.
Jag har på det viset därför stor kunskap för organisationsförändringar både inom uppbyggnad av verksamhet samt förändring av befintlig verksamhet.

Jag och Way2Grow Sverige AB stöttar individer, ledare samt organisationer att utvecklas för att nå sina mål och sin hela potential. Detta görs genom coachning, mentorskap, modul program in ledarskapsutveckling samt affärs- och organisationsutveckling.

 

Formella meriter

Erfaren ledare med beslutsvana från både svenska och utländska företag. Som chef och ledare har jag byggt upp både kontor och företag som utvecklats till framgångsrika aktörer på marknaden. Mina ledstjärnor under hela min yrkeskarriär som ledare och kommunikatör har alltid varit långsiktiga relationer, högkvalitativ service och goda affärer. Har även vana från företag då vi har behövt varsla hälften av personalstyrkan. Utbildningsmässigt så har jag olika ledarskapsutbildningar i bagaget bland annat från Mgruppen samt IHM Business school samt studier på högskola. Jag är internationellt certifierad coach enligt ICF på ACC-nivå samt mentor hos bl a Mentor.se.

 

Samarbeten

Jag har goda kontakter med andra skickliga företagare så beroende på behov och önskemål så kan ett större utvecklingsprogram skräddarsys för att passa just dig eller er organisation.